Studio Daems · Seksuoloog Rotterdam

Seksuoloog in Rotterdam

Wie?

Emilie Daems

Ik help mensen met (gezonde) Seksualiteit.

Over mij

Ik hou van bomen, vriendschappen, zonneschijn, familie, mooie spulletjes, surfen, lezen en macramé. Als seksuoloog ben ik nieuwsgierig, open-minded, rustig en zorg ik voor een ongedwongen sfeer waarin jij volledig jezelf kan zijn. Ik houd niet van het kille en klinische maar ik ben eigenzinnig en creatief. Dat zal je ook merken tijdens mijn sessie`s. Tijdens een sessie met mij zal je geprikkeld worden om naar jezelf te durven kijken en veranderingen te durven aanbrengen om de zorgen waarmee je loopt aan te pakken. Ik vind het fijn en sterk als mensen zelf tot een oplossing komen en ik ondersteun hier met plezier bij!

Na mijn opleiding tot vroedvrouw aan de Arteveldehogeschool in Gent behaalde ik mijn masterdiploma in de  seksuologie in Leuven. Daarna werkte ik zes jaar als gezondheidswerker voor de organisatie Violett in Gent, waar ik werkte als sociaal verpleegkundige en sekswerkers adviseerde over seksuele gezondheid. Zes jaar geleden startte ik als zelfstandig seksuoloog bij RUIMTE in Gent waarbij ik mijn cliënten tot vandaag blijf ondersteunen met online behandelsessies. Vandaag werk ik voor de organisatie PSYQ in Rotterdam als seksuoloog en startte ik in deze stad ook mijn eigen seksuologie praktijk.

werk ervaring

(2014 – 2020) · Gezondheidswerker, adviseur seksuele gezondheid bij Violett Gent

(2016 – Nu) · Zelfstandig Seksuoloog bij RUIMTE in Gent

(2020 – Nu) · Seksuoloog bij PSYQ in Rotterdam

Aangesloten bij

Klinisch seksuoloog – Vlaamse Vereniging voor Seksuologie

Lidmaatschap Nederlandse Vereniging voor Psychologie

Opleiding

Bachelor in de Vroedkunde – Arteveldehogeschool Gent 2012

Master of Science in Seksuologie – KULeuven 2015

Postgraduaat oplossingsgerichte systemische cognitieve psychotherapie – Korzybski instituut Brugge 2021

Cursus het van van zelfwaardering 2022