Seksuoloog Rotterdam · Studio Daems

Seksuoloog in Rotterdam

Praktisch

ruimte2.jpg

Een consultatie kan alleen of met je partner. Gaat het over de seksualiteit binnen jullie partnerrelatie, dan betrek ik graag je partner erbij. Dit bevordert het proces. Er zal eerst een intake gebeuren. Tijdens de intake zal bespreken we je hulpvraag en hoe we de behandeling samen vormgeven. Mochten we merken dat je bij mij niet op de juiste plek bent, help ik je graag met de gepaste hulpverlener te vinden.

Een seksuologische behandeling heeft als doel het herstellen of tot stand brengen van de seksuele gezondheid en tevredenheid. De duur van zo een behandeling is heel moeilijk op voorhand in te schatten. Soms is 1 sessie voldoende. Soms kan het 10 of meer sessies zijn.

De gesprekken kunnen aangevuld worden met opdrachten die je thuis kan uitvoeren alleen of met je partner.

Je zal meer informatie krijgen over lichamelijke, mentale en sociale aspecten die van invloed kunnen zijn op je seksualiteit.

Gesprekken zullen op een nader te bepalen locatie in Rotterdam plaatsvinden. Ook is het mogelijk om online een consult te laten doorgaan. Voor de mensen die vanuit België reageren zullen de gesprekken online plaatsvinden.

PRIJZEN

Intake 1,5 uur: 135 euro

Individueel behandelgesprek 1u: 90 euro

Partnergesprek 1u: 120 euro

Voor Nederlandse cliënten: De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit heeft ook voordelen zoals dat er geen doorverwijzing nodig is van de huisarts. Je kan dus direct contact opnemen. Er zijn minder lange wachttijden. Jij bepaalt zelf je traject. Ook heb je geen diagnose nodig om hulp te krijgen, en krijg je dus ook geen label.

Voor Belgische cliënten: Er is geen terugbetalingsmogelijkheid.

Contacteer me nu al voor een afspraak!